U zoekt een prive wellness in Amsterdam?

Als je er samen met je partner of met een vriend/vriendin even echt helemaal tussenuit wilt, maar je hebt helaas geen vakantie zou je eens kunnen denken aan spa1001, de prive wellness in Amsterdam. Dit is een super luxe spa welke je kunt afhuren per 2,5 of 5 uur. Je hebt deze ruimte dus helemaal voor jezelf alleen, en hoeft hem niet te delen met onbekenden. Indien gewenst kun je de spa dus gebruiken met badkleding aan, maar dit hoeft niet. Als je het niet prettig vind om naar een naaktsauna te gaan, om wat voor reden dan ook, dan is deze prive wellness in Amsterdam echt ideaal! Je huurt hem gewoon af voor jou en je partner en kunt dan urenlang genieten van de sauna, het bubbelbad en andere extra’s, zonder dat je je bloot hoeft te geven aan vreemden, of tegen andermans naaktheid aan hoeft te kijken. Veel mensen vinden het namelijk heerlijk om naar de sauna te gaan, maar houden er totaal niet van om andere, naakte mensen te zien. Dit maakt helemaal niks uit bij spa1001. Daar huur je die luxe spa-ruimte gewoon af voor jullie twee. Dat is genieten van het beste wat een spa te bieden heeft, maar dan zonder de ongemakkelijkheid van een openbare sauna waar je wordt geacht naakt naartoe te gaan. Voor veel mensen is dat het beste van twee werelden. 

Sauna arrangement voor twee personen

Bij spa1001 kun je terecht voor een super romantisch sauna arrangement voor twee personen. Op hun website staan ‘where dreams come true’ en ik zou het niet beter kunnen omschrijven. Hun prive wellness in Amsterdam is namelijk super stijlvol ingericht. Het ademt een beetje een Marokkaans 1001 nacht sfeertje met al die kleine, glimmende tegeltjes en kaarsjes. Spa 1001 heeft het echt goed begrepen als het gaat om sfeer creëren. Hun prive sauna ruimte staat garant voor ultieme romantiek en ontspanning voor twee. Voor €149,- huur je deze ruimte al voor maar liefst 2,5 uur af. In dit prive wellness in Amsterdam arrangement zit het volgende inbegrepen in de prijs:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Rondleiding door het complex
  • Gebruik van alle faciliteiten zoals doucheproducten en haardroger

Eventuele extra’s die je bij kunt boeken zijn het gebruik van een badjas, handdoek en slippers, maar deze kun je natuurlijk net zo makkelijk van thuis meenemen. De meeste mensen vinden het zelfs prettiger om hun eigen badjas en handdoek te gebruiken als ze naar deze prive wellness in Amsterdam gaan.

Luxe prive wellness in Amsterdam

Als je nog nooit naar de sauna bij Spa 1001 bent geweest zul je je ogen niet geloven. Hun prive wellness in Amsterdam is werkelijk waar prachtig ingericht. Je waant je samen met je partner helemaal in Oosterse sferen en dat voor slechts €149,- per 2,5 uur. En als je het leuk vindt biedt Spa 1001 zelfs een luxe high tea erbij. Je betaalt dan iets meer voor het afhuren van de ruimte en krijgt voor dat geld een heerlijke high tea met allerlei smaakjes thee en natuurlijk een dienblad vol met zoete en hartige hapjes. Want van 2,5 uur in de sauna krijg je natuurlijk wel trek! 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk