Waar kun je e liquid bestellen?

Voor de mensen die niet goed weten wat e-smoking is volgt hier eerst een korte uitleg. E-smoking, oftewel roken met een elektrische sigaret is een nieuwe manier van roken. Hij vervangt de ouderwetse sigaret en in plaats van rook adem je in feite damp/nevel in. De smaak en geur van deze damp hangt voornamelijk af van de e liquid die je gebruikt, bijvoorbeeld één van de Capello aroma’s uit de webshop NieuweSigaret.nl. Deze Capello aroma’s zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder bijvoorbeeld:

  • Capella Flavour Golden Pineapple aroma
  • Capella Blue Framboos Suikerspin smaak
  • Capella Flavour Vanilla Custard V1 e liquid aroma
  • Capella Sweet Mango smaak
  • Capella New York Cheesecake aroma

Al deze smaken kun je gebruiken voor jouw elektrische sigaret, en ze zijn zoals je waarschijnlijk al vermoedde speciaal ontwikkelt voor de echte zoetekauwen onder ons. Capella e liquids behoren bovendien tot de beste liquids van de wereld. Ze hebben een hele goede reputatie onder de doe-het-zelvers, voornamelijk doordat dit merk heel veel verschillende smaken in zijn assortiment heeft. Als je dus wilt afwisselen en van bijzondere smaken houdt kan ik je de e liquid van Capella zeker aanraden.

De lekkerste smaak e liquid kopen

In de webshop van NieuweSigaret.nl kun je alles bestellen wat je nodig hebt om zelf elektronisch te gaan roken. Hun assortiment is super uitgebreid, en vooral op het gebied van e liquid hebben ze ontzettend veel keuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of de smaak bestaat in de vorm van vloeistof voor jouw elektrische sigaret, en als hij bestaat dan heeft NieuwsSigaret.nl hem zeker op voorraad! Ze hebben namelijk vrijwel alle bekende merken ingekocht op het gebied van e liquid en het is echt onmogelijk dat je iets zoekt dat ze niet verkopen. Denk maar eens aan de smaken Blueberry Crumble, Chocolate Doughnut en Fizzy Cherry Cola aroma concentraat. Dat klinkt toch allemaal super lekker? Voor de echte liefhebber van de elektrische sigaret is de webshop van Nieuwe Sigaret dus een waar walhalla. En de prijzen zijn bovendien helemaal niet zo duur als je zou verwachten van zulke bijzondere smaakjes. Ben je dus op zoek naar wat meer afwisseling bij het e-smoken? Neem dan eens een kijkje in deze webshop voor vaporizers, e-sigaretten en e liquid, want daar vind je sowieso waar je naar op zoek was, en misschien nog wel meer!

Stoppen met roken via een e-sigaret

Veel mensen willen tegenwoordig stoppen met roken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet alleen is je lichaam gewend geraakt aan de hoeveelheid nicotine die je dagelijks tot je neemt, je bent zelf ook gehecht aan de handeling, het roken zelf. Daarom is het een goed idee om eerst over te stappen op een e-sigaret met e liquid, en daar langzaam aan te wennen, en daarna pas echt volledig te stoppen met roken. Een e sigaret roken is veel minder schadelijk dan een echte sigaret doordat het gehalte nicotine stukken lager is. Je ademt immers geen rook in maar damp. En dat het nog veel lekkerder is dan een normale sigaret komt door de uitgebreide keuze die je hebt in e liquid. Wil je stoppen met roken? Bezoek dan snel de webshop van Nieuwe Sigaret om de lekkerste smaakjes voor jouw nieuwe e sigaret uit te zoeken!

Reageren is niet mogelijk