Een pianist inhuren voor onze bruiloft

Afgelopen maand was de bruiloft van mijn vrouw en mij en wij hebben ontzettend genoten van deze dag. Ik was wel een beetje nerveus en het was soms erg stressen om alles goed te laten verlopen, maar al met al hebben wij een zeer mooie dag gehad. Wij wilden graag een bruiloft die bij ons beiden goed paste en een pianist inhuren was voor ons erg belangrijk. Wij hadden elkaar leren kennen tijdens pianolessen toen wij nog tieners waren en daarom wilden wij graag dat een pianist zou spelen op onze bruiloft. Wij vonden een goede pianist via de website thomasalexanderpiano.com en vonden het erg speciaal dat hij op onze bruiloft kon spelen. Mijn vrouw en ik leerden elkaar kennen ongeveer zestien jaar geleden tijdens pianolessen. Wij waren toen allebei nog erg jong en namen lessen omdat onze ouders dat graag wilden. Wij spelen allebei al jaren geen piano meer, maar beseffen ons dat de lessen erg belangrijk voor ons waren. Toen wij de bruiloft aan het plannen waren, vonden wij een pianist inhuren allebei een leuk idee, maar wisten niet hoe duur dit zou kosten en welke mogelijkheden wij hadden. Wij wilden ongeveer 150 mensen uitnodigen en veel van onze gasten wisten niet dat wij elkaar op deze manier hadden leren kennen. Wij wilden graag ons verhaal vertellen en daarbij was het moment dat wij elkaar hadden leren kennen natuurlijk erg belangrijk. Van te voren hadden wij een bedrag in gedachten voor een pianist inhuren en wilde graag een goede pianist. Als wij iemand op onze bruiloft zouden laten spelen, dan wilden wij graag dat het een goede muzikant zou zijn. Wij dachten er ook nog even over na om zelf te gaan spelen, maar dat leek ons allebei geen goed idee, dat konden wij beter aan een professional overlaten.

Voor een goede prijs een pianist inhuren

Wij vonden een goede pianist inhuren niet gemakkelijk, omdat het vaak lastig is om te beoordelen of iemand goed is of niet. Gelukkig kwamen wij al snel de website tegen van Thomas Alexander en door de filmpjes op zijn website en goede beoordelingen, leek hij ons een goede keuze. Tijdens een gesprek bespraken wij wat voor muziek wij graag wilden horen, wat onze ideeën waren en waarom wij graag een pianist inhuren wilden. Wij vonden dat Thomas al snel veel leuke ideeën had en dat hij ons goed begreep. Wij konden Thomas voor een goede prijs inhuren en besloten om dit te doen.

Een aanvulling op onze bruiloft

Een pianist inhuren was een goed idee, want onze gasten, maar ook wijzelf vonden het erg leuk. Thomas speelde erg gepassioneerd en deed zijn best om het feest nog mooier te maken. Hij kwam de afspraken goed na en had zelfs zijn eigen instrument meegenomen. Wij waren erg te spreken over het optreden van Thomas en kunnen hem daarom aanraden als je een pianist inhuren wil. 

  • Wij zagen verschillende leuk filmpjes en goede beoordelingen van hem
  • Wij hadden een goed gesprek en konden duidelijk afspraken maken
  • Thomas was erg gepassioneerd
  • Iedereen vond zijn optreden erg leuk    

Reageren is niet mogelijk