Rondreizen

Dit zijn gecombineerde zeil en wandelreizen waarbij de verhouding tussen het zeilen en het wandelen wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Je reist over het algemeen zelfstandig van en naar de vertrek en aankomst haven. Met de transfers kunnen we je behulpzaam zijn. Aan boord maak je kennis met je reisgenoten en maken we een gezamenlijk plan voor de komende dagen. Op deze reizen doen we de mooiste plekjes van de Lofoten en VesterĂ¥len aan.

Er zijn weinig verplichtingen aan boord maar we vinden het leuk als je actief meehelpt met het zeilen, sturen en navigeren. Als je hier geen ervaring in hebt dan leren we je dat graag. Onderweg is het genieten van de natuur om ons heen en zullen we zeker, onder andere, papegaaiduikers, bruinvissen en zeearenden tegen komen. De midzomernachtzon of de overweldigende zonsondergangen maar ook de ruige natuur van de Lofoten zijn indrukken die je nooit zal vergeten. Dit geldt ook voor het leven aan boord dat gewoon erg aangenaam is.

Als we een dag op weg zijn dan zul je zien dat je de rest van de wereld vergeten bent en alleen nog bezig bent met de dingen die het leven aangenaam maken, genieten van de rust, de ruimte , de natuur en de frisse lucht en natuurlijk van wat Diana op tafel zet. In deze 10 of dertiendaagse reizen krijg je alle mooie plekjes van de Lofoten te zien, gaan we wandelen en vissen of bezoeken we bezienswaardigheden zoals kunstwerken van het Nordland Kulturlandskap. Een aantal van deze reizen worden gecombineerd met een walvissafari nabij Andenes.

Voor wie

Eigenlijk voor iedereen die van een actieve vakantie midden in de natuur houdt zeker ook voor individuelen. Mensen die een indrukwekkend land als Noorwegen graag vanaf het water willen zien en beleven. Je moet wel van water en ruimte houden.

Reageren is niet mogelijk