Roligrute

Wat wel de mooiste zeereis ter wereld wordt genoemd. Ieder jaar maken we een reis langs de kust van Noorwegen vanaf Stavanger tot ver boven de poolcirkel. Tijdens deze reizen heb je de mogelijkheid om op en af te stappen in de diverse plaatsen die we aan doen zodat er een vakantie op maat samengesteld kan worden.

Deze reizen zijn traject reizen en dus gebonden aan een tijdschema. Dit is wel zo opgezet dat er voldoende tijd is om bijzondere plekken te bezoeken en regelmatig aan de wal te gaan maar als we veel tegen wind hebben zullen we af en toe ook stevig door moeten varen. Je ziet de mooiste stukken van de Noorse kust en ieder jaar ontdekken we weer nieuwe plekjes langs deze immense kust.

Actieve en avontuurlijke reizen waarbij het einddoel vast staat maar we vooraf niet weten waar we allemaal terecht zullen komen. Genietend van de natuur en het goede leven aan boord van de Bør. Net zo mooi als Lofoten reizen en misschien zelfs nog wel mooier, maar zeker avontuurlijker.

Voor wie

Avontuurlijke reizigers zowel alleengaanden als in groepsverband. Mensen die van varen en natuur houden maar Noorwegen bijvoorbeeld te ver vinden om met een eigen schip naar toe te varen.

Reageren is niet mogelijk