Een tiendaagse trektocht met rubberboten maken

Hoi! Ik ben Saar en ik ben net terug van een tiendaagse trektocht met behulp van rubberboten. Dit klinkt wellicht een beetje vreemd, maar ik en Tim hebben met behulp van een tweepersoonsrubberboot een trektocht gemaakt. We zijn online gaan kijken naar de mogelijkheden, en hebben daarna bij de Rubberbootshop een Talamex QLS-230 gekocht. Geen goedkope boot,

  • maar wel eentje die je klein op kunt bergen
  • en die heel licht is.

Twee perfecte bonussen! Daarnaast kan je er ook meer dan 300 kilo aan gewicht in kwijt, en gezien wij beide nogal sportief zijn en dus slank bleef er genoeg gewicht over in de boot om al onze spullen mee te kunnen nemen. Want als je gaat trekken heb je ook een tent nodig om maar iets te noemen. Het inpakken van de kleding en alle andere benodigdheden was wel een elke dag dat we de boot in gingen een uitdaging. Maar als dat het enige is?

Rubberboten, perfect geschikt voor je vakantie!

Wij hebben onze trektocht met behulp van onze rubberboten gemaakt. Ja meervoud, want we hadden lekkage en konden deze niet zelf plakken. Dus hebben we een ander model aangeleverd gekregen. Niet vanuit de winkel zelf hoor, Tim zijn vader heeft deze voor ons opgehaald en langsgebracht. Het grote voordeel als je nog in de buurt bent. De lekkage hadden we al heel erg snel, en dus konden we nog op familie vertrouwen om ons te komen helpen. De rubberboten zijn ondanks de lekkage echt ons favoriete vervoersmiddel. Wil je trouwens ook een rubberboot kopen? Kijk dan snel op; rubberbootshop.nl. Zeker weten dat je daar dé boot van je leven vindt! Of je deze nu net als wij hebben gedaan gebruikt voor een trektocht, of gewoon een boot wilt hebben waar je makkelijk mee kunt gaan vissen. Alles is mogelijk met de rubberboten van Rubberbootshop.nl. Zolang je niet voor een klein bootje uit de supermarkt gaat, zullen vrijwel alle rubberboten wel langer meegaan – en de moeite waard zijn van het plakken bij lekkage.

Vliegen en dan varen?

Wanneer je een trektocht wilt gaan maken die niet zo dicht bij huis blijft, is het verstandig om dat goed te bekijken en kijken of de mogelijkheden voor rubberboten wel ultiem zijn. Een rubberboot kan al snel een kilo of 20 wegen. Dat is al één koffer vol zou je kunnen stellen. Wel kan je overwegen om op locatie te kijken naar rubberboten natuurlijk dat is altijd een optie. Al is een rubberboten trektocht door Australië wellicht niet zo een geschikt plan. Met alle wild wat je daar tegenkomt. Plus als je verdwaald ben je de sigaar. Want dan kan het wel eens dagen duren alvorens iemand je weet te vinden. Zorg daarom dat je zeker bent wat je gaat doen, en met wie je de trektocht gaat ondernemen. Je relatie kan goed onder druk komen te staan tijdens een vakantie, zeker als het er eentje is die je voornamelijk in rubberboten doorbrengt, dan is er weinig ruimte voor afzondering. Het is niet voor niets dat ze zeggen dat je als nieuw stel eerst twee weken met elkaar op vakantie moet gaan, alvorens je moet gaan samenwonen. Dan kom je er namelijk achter hoe goed je met elkaar overweg kunt als je elke dag bij elkaar op de lip zit. Een relatietest kan je wel stellen. Als je de vakantie doorkomt zonder al te veel problemen, ruzies of meningsverschillen die de pan uitrijzen dan is het wellicht een goed moment om na te gaan denken over samenwonen.

Reageren is niet mogelijk