De beste vakantie in Nederland ervaar je met een fietsvakantie in Overijssel

Een fijne betaalbare vakantie is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Mensen kijken vaak over de grenzen voor een vakantie en vergeten dat Nederland zelf ook van alles te bieden heeft. Je hoeft dus niet altijd maar verre reizen te boeken. Het is natuurlijk wel fijn om in de zomervakantie een vakantie te boeken naar een zonnig oord. Je werkt een heel jaar lang, dus je mag jezelf in de zomer zeker een fijne vakantie naar het buitenland cadeau doen. Maar het is wel een beetje tragisch als je slechts 1 keer per jaar in de zomer op vakantie gaat. Aan de andere kant is het ook enigszins overdreven om meerdere keren per jaar trips naar het buitenland te maken. Precies om die reden is het daarom aan te raden om bijvoorbeeld in de winter of in de lente een vakantie in Nederland te boeken. Overijssel is een schitterende plek waar je qua natuurlijk schoon optimaal kunt genieten. Nederland is een fietsland met kleine afstanden tussen de steden en dorpjes binnen één provincie. Dus als je echt goed wilt kunnen genieten van de natuur en als je het ook fijn vindt om buiten te zijn, dan kun je kiezen voor een fietsvakantie in Overijssel. Met een fietsvakantie in Overijssel kun je genieten van de oogstrelende natuur en de schilderachtige dorpjes. Het is dus erg leuk om de verborgen pareltjes van Nederland op deze manier te ontdekken. Uiteraard heb je ook een plek nodig om tot rust te komen. Helemaal als je kiest voor een fietsvakantie in Overijssel, dan moet je in de avond wel even lekker kunnen ontspannen. Via een goede nachtrust kun je er dan de volgende dag weer tegenaan. Tevens heb je een centraal gelegen uitvalsbasis nodig van waaruit je verschillende fietstochten kunt starten. Kies daarom voor Hotel ’t Kruisselt. Dit is een zeer comfortabel hotel waar het je aan niets zal ontbreken. Tevens is dit hotel gelegen te midden van de natuur, dus het is een perfecte plek indien je een fietsvakantie in Overijssel wilt plannen.

Verschillende fietsarrangementen voor een perfecte fietsvakantie in Overijssel

Hotel ’t Kruisselt is al jaren hét fietshotel van Overijssel. Het is dus niet meer dan logisch dat je bij dit hotel gelijk verschillende fietsarrangementen kunt boeken. Mocht je voor een arrangement kiezen, dan zit er van alles bij inbegrepen. Uiteraard hoef je je eigen fiets niet mee te nemen. Hotel ’t Kruisselt voorziet de gasten van mooie fietsen met maar liefst 8 versnellingen. Met deze fietsen kun je heel Overijssel gemakkelijk doorkruisen. Mocht je het jezelf helemaal gemakkelijk willen maken dan kun je zelfs een e-bike huren. Je fietsvakantie in Overijssel is dan uitermate comfortabel. Want zelfs op de fiets kun je dan lekker ontspannen aangezien de elektrische fiets al het werk voor je verricht. Omdat je binnen Nederland reist, kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een weekendje boeken. Je kunt dan tussen de drukke bedrijven door toch nog even ontspannen. Een groene fietsvakantie in Overijssel is dan ook ideaal om de batterij even op te laden. Mocht je een fietsvakantie in Overijssel willen boeken, dan kun je via de website van kruisselt.nl kijken of er een plek beschikbaar is. Als je gaat zoeken dan kun je filteren via de volgende filters:

  • Aankomst
  • Vertrek
  • Aantal volwassenen

Bekijk de brochure voor meer informatie

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd de brochure aanvragen. Je hebt dan een mooi overzicht van alle mogelijkheden. Voor meer vragen kun je uiteraard ook even bellen of een e-mail sturen. Lees meer

Reageren is niet mogelijk