Professionele verhuurder licht en geluid in Rotterdam

Regelmatig organiseer ik muziekevenementen in Rotterdam. Het was eerst een kleine hobby en het ging om kleinere feesten. Inmiddels zijn deze feesten uitgegroeid tot grootschalige evenementen. Ik vind het leuk om me te verdiepen in alle aspecten van het evenement. Ik weet van alles wat af. Van marketing, van goede artiesten, sponsoring en het hele organisatie proces. Maar ik heb inmiddels ook wat vrijwilligers erbij moeten zoeken om werkzaamheden uit te besteden. Ik wil wel verantwoordelijk blijven voor het programma en het licht en geluid. Ik ben namelijk van mening dat deze aspecten het meest belangrijk zijn voor het succes van een evenement. Hoewel andere zaken ook belangrijk zijn, had ik toch het gevoel dat ik deze twee onderdelen volledig onder controle moest houden. Ik had ook hele fijne mensen om me heen die verstand hadden van marketing en het werven van partners en sponsors. Dus ik wist dat ik deze taken wel prima kon delegeren. Van alle benodigdheden voor een evenement, heb ik het minste verstand van licht en geluid. Ik was daarom op zoek naar een verhuurder van licht en geluid in Rotterdam die mij goed en eerlijk kan adviseren. Omdat ik zoveel waarde hecht aan licht en geluid, moet het altijd om hoogwaardige kwaliteit gaan. De verhuurder van licht en geluid in Rotterdam moest dus in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Professioneel;
  • Assertief;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Adviserende rol;
  • Communicatief sterk;
  • Zelfstandig.
  • Massivepro.nl

Inmiddels heb ik meerdere partijen die licht en geluid in Rotterdam verhuren ingehuurd. Maar het was moeilijk om de perfecte partner te vinden. Soms was het geluid niet perfect en andere keren waren de mensen niet professioneel. Ik heb zelfs weleens meegemaakt dat een verhuurder van licht en geluid in Rotterdam te laat kwam. Hierdoor kwam ik in de knoop met mijn draaiboek. Dat was voor mij echt not done. Nu heb ik eindelijk de perfecte partner gevonden, namelijk Massive Productions licht en geluid Rotterdam.

Beste kwaliteit licht en geluid in Rotterdam

Na de eerste keer dat ik met Massive Productions een evenement heb gedraaid, was ik meteen dolenthousiast. Nog nooit had ik licht en geluid in Rotterdam ervaren dat zo goed was. Ik ben inmiddels getraind, dus ik kan goed horen of het geluid bij een evenement wel of niet goed is. Maar zelfs via bezoekers en de artiesten krijg ik te horen dat ze het geluid van Massive Productions perfect vinden. Naast het geluid is het licht ook verrassend goed. Ze beschikken over een grote hoeveelheid materialen en ze weten daarmee een hele fijne sfeer neer te zetten. Het is namelijk een feit dat licht voor een groot deel bepalend is voor de sfeer. Niet alleen de kwaliteit van deze licht en geluid partij in Rotterdam is zo sterk, ook de samenwerking verloopt altijd soepel. Het is heel fijn als je samenwerkingspartner prettig is in de omgang en goed kan communiceren. Tijdens de uitvoering scheelt dat soms een hoop gedoe waardoor ik tijd heb voor andere belangrijke zaken en netwerken. Ik kan merken dat Massive Productions over jarenlange ervaring beschikt. Daardoor kan ik ze vrij laten en pakken ze alles zelfstandig op.

Event support

Massive Productions is niet alleen in te huren voor licht en geluid in Rotterdam. Ze doen veel meer, zoals Event Support. Omdat mijn evenementen zo hard groeien, heb ik er behoefte aan om steeds meer uit te besteden. Inmiddels regelt Massive Productions ook de catering en het promotiemateriaal. Dit doen ze ook met grote professionaliteit en ik ben erg tevreden over hoe onze samenwerking verloopt.

Reageren is niet mogelijk