Ontdek waar je het beste kunt shoppen via de klantervaringen op 123klantervaringen.nl

Op het moment dat je gaat winkelen, dan kun je de stad in gaan of het internet op gaan. Dat laatste is uiteraard veel makkelijker, want als je het internet op wilt, dan hoef je in principe niet op te staan. Je kunt blijven zitten waar je zit en de telefoon erbij pakken. Mocht je dat niet prettig vinden, dan kun je ook gewoon even de laptop erbij pakken of naar de computer lopen. Je hoeft je huis in ieder geval niet te verlaten. Maar hoewel online winkelen heel gemakkelijk is en lekker comfortabel, is het wel zo dat er ook verschillende nadelen kleven aan online winkelen. Dit heeft vooral te maken met de mogelijke onbetrouwbaarheid van webwinkels. Het is voor een eigenaar veel makkelijker om zich te verschuilen. Er is geen centraal aanspreekpunt, want als consument heb je alleen contact via de website en hooguit via een online klantenservice. Er is wel een adres, maar het is niet zo dat daar per se ook een kantoor is gevestigd. Nu is het bij betrouwbare webwinkels zo dat je deze wel kunt vinden, dat ze zijn geregistreerd en dat ze vaak ook zijn voorzien van een webwinkel keurmerk. Maar als je iets wil kopen bij een winkel waar je nog nooit van hebt gehoord, dan moet je altijd eerst even de klantervaringen lezen. Je wilt immers geen kat in de zak kopen en je wilt zeker niet opgelicht worden. Dit kan echter zomaar gebeuren, want sommige leveranciers leveren gewoon niets of verdwijnen opeens nadat je net iets hebt besteld. Probeer ze dan nog maar eens te vinden. Dus voordat je jezelf in de vingers snijdt, is het altijd verstandig om eerst even de klantervaringen erop na te lezen. Dit kun je heel gemakkelijk doen via de website van 123klantervaringen.nl. Via deze site kun je op zoek gaan naar de website waar jij iets wilt kopen en daarna kun je de klantervaringen lezen van mensen die reeds bij die webwinkel hebben gewinkeld. Op het moment dat deze klantervaringen grotendeels positief zijn, dan kun je uiteraard met een gerust hart wat bestellen. Mochten de klantervaringen vooral negatief zijn, dan kun je ook nog even kijken wat de mensen zoal hebben geschreven en waarom ze zo ontevreden zijn. Het kan immers vooral gaan om iets wat voor jou niet zo belangrijk is. Als men zeer ontevreden is over de lange levertijden, maar ze wel allemaal melden dat het op den duur arriveert, dan kan het voor jou alsnog de moeite waard zijn om bij de desbetreffende winkel te bestellen. De winkel is misschien wel heel goedkoop en als je geen haast hebt, dan kun je toch van een lage prijs profiteren. 

Bekijk de klantervaringen op je gemak voordat je bestelt

Het mooie van het internet is wel weer dat je gemakkelijk vanuit huis de klantervaringen erop na kunt lezen. Het nadeel is dat je niet zeker weet of een winkel betrouwbaar is, maar het voordeel is wel weer dat je dat zelfde internet kunt gebruiken om direct te lezen wat andere mensen van winkels vinden. 

Kijk snel op de site en ontdek welke winkels je kunt checken

Via de site kun je uiteraard van tal van verschillende winkels de klantervaringen lezen. Denk bijvoorbeeld aan winkels zoals: 

  • Dressesonly
  • JuiceBrothers
  • Grootmeesters

 

Reageren is niet mogelijk