De Leistert

Gaat u op vakantie en wilt u een graag een camping met zwembad? Bekijk dan eens de mogelijkheden van recreatiepark de Leistert. Ze hebben verschillende zwembaden. Te beginnen met bij het kleuterbadje voor de allerkleinsten. Zijn de kinderen iets ouder? Dan kunnen ze zich goed vermaken in het buitenzwembad. Hier kunnen ze deinen op de golven en zo snel mogelijk van de glijbaan. Wilt u liever dobberen in natuurwater? Dat kan ook! Naast het buitengolfslagbad ligt een roeivijver met dagstrand. Hier kunt u genieten van de natuur en een frisse duik nemen in de zwemvijver.

Overnachting bij de Leistert

Laten we de overnachtingen ook niet vergeten. Ze hebben verschillende accommodaties, voor verschillende groepen. Zo kunt u kiezen om te slapen in een glamping tent. Laat u verrassen door deze unieke overnachtingsmogelijkheid. Liever slapen in een luxe chalet? Dat kan ook! Deze is beschikbaar voor een groep van 4 tot 18 personen. Leuk voor een teamuitje of familieweekend! Benieuwd wat u in de omgeving kan doen? Dat vertellen we u graag. In de buurt van het park zijn verschillende natuurparken die het ontdekken zeker waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor Nationaal Park De Groote Peel. Dit gebied is ruim 1400 groot en is vooral bekend om haar vogelrijkdom en het waterrijke landschap. Leuk voor een wandeling of een fietstocht.

Uw reservering

Dus bent u op zoek naar een camping in Limburg? Wacht dan niet te lang, want het zou jammer zijn als uw favoriete datum is volgeboekt. U kunt makkelijk een reservering plaatsen op de website, door uw aankomst- en vertrekdatum in te vullen. Uw kunt uw reservering aanvullen met één van de arrangementen, bijvoorbeeld met een toegangskaart voor de zwembaden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website, zodat u een impressie krijgt van het recreatiepark.

Reageren is niet mogelijk